GİRESUN / PİRAZİZ - Gökçeali Emir Yücel İlkokulu

Kas

“Oyun Atölyem” eTwinning projesi başladı.
Azerbaycan ve Türkiye olmak üzere 11 üye öğretmenin görev aldığı “Oyun Atölyem” adlı eTwinning projesi okulumuz İngilizce öğretmeni Emel ÖZDEMİR koordinatörlüğünde etkinliklerine başlamıştır. Proje hedeflerimiz; 1-Öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamak.Onların kelime ve kavram kapasitelerini geliştirmek. 2-Yaratıcılıklarını geliştirmek. 3-Problem çözme becerilerini geliştirmek. 4-Kurallara uyma, yardımlaşma ve paylaşmayı öğrenmelerine yardımcı olmak.Böylece sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak. 5-Denge, el becerisi ve kaslarını geliştirmek, ince ve kaba motor becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak. 6-Fazla enerjilerini atıp, mutlu olmalarını sağlamak. Benlik saygıları ve özgüvenlerini geliştirmek. 7-Müfredatla bütünleşerek konuları eğlenerek öğrenmelerine katkıda bulunmak. 8-Teknolojiyi etkin bir şekilde faydalarına olacak şekilde kullanmalarına yardımcı olmak. 9-Eğitimi daha etkin, öğrenmeleri daha kalıcı kılmak. 10-Güvenli internet kullanımı ile ilgili bilinçlenmeyi en üst düzeye çıkarmak.
eTwinning Proje sayfa linki :

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. Yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapmasında yapılan çalışmalar doğrultusunda Sinop Üniversitesi Dr. Öğ. Ü. Can Okan ALTAN hocamız öğrencilerimize 'Gençlerde Dengeli Beslenme' konulu söyleşiyi gerçekleştirdi. Hocamıza ve programımıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Haz

İl genelinde yapılan Trafik Haftası konulu resim yarışmasında 3. olan Bengüsu KARAHÜSEYİN'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Öğretmenler günü nedeniyle Emir YÜCEL öğretmenimizi kabri başında andık.

Kas

Okulumuza FLO dan bot yardımı yapıldı. İlkokul öğrencilerimize yapılan yardımdan dolayı FLO ya teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıl dönümünde okulumuzda anma töreni düzenledik.

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 99. yılını büyük bir çoşkuyla kutladık. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Eyl

Kaymakamımız Sayın Kezban YERLİKAYA okulumuzu ziyaret ettiler. 19 Eylül Gaziler Günü törenimize katılan Sayın Kaymakamımız törenin ardından sınıflarımızı gezerek öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Eyl

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Enver YÜCEL okulumuz öğrencilerine okul kıyafeti yardımında bulundu. Desteklerinden ötürü Sayın Enver YÜCEL'e teşekkür ederiz.

Haz

E twinning kalite etiketi töreninde yaptıkları projelerle kalite etiketi alan arkadaşlarımızı kutluyoruz.

Haz

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI - 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının son gününde karne törenini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus AYDIN, Şube Müdürlerimiz Ali TOPÇU ve Erol AŞIK'ın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle karne heyecanını paylaşan müdürlerimize teşekkür ederiz. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Hafta sonu evde bisiklet sürerken talihsiz bir kaza sonucu ayağını kıran Esma yavrumuz mezuniyet törenine katılamamıştı. Ama arkadaşları ve öğretmenleri Esma'yı unutmadı. Hastanede ziyaretine gidip bir nebze olsun mezuniyet havasını solunmasını sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Esma'ya da acil şifalar diler en kısa zamanda sağlığına kavuşması için dua ediyoruz.

Haz

Piraziz Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Anaokulu Yıldızlar Sınıfı öğretmenleri İfaket DURA eşliğinde okulumuzu ziyaret ettiler. Anasınıfı öğretmenimiz Çiğdem KEÇECİ GEDİK'in hazırladığı etkinlikliklerle keyfli vakit geçiren misafirlerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Çiğdem KEÇECİ GEDİK 'CAN SUYU ORADA BİR KÖY VAR UZAKTA' adlı e-twinnig projesi yürütmektedir. Proje de Anadolu'nun ücra köşelerinde mesleğe başlayan ve birçok zorluklarla karşılaşan öğretmenlerin, öğrencilerine can suyu olmaları amaçlanmaktadır. Öğretmen arkadaşımıza yürttüğü bu projede başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.